fbpx

Links

Weblink Bora
BORA is de specialist op het gebied van werkbladafzuiging. We hebben de professional serie in onze showroom aangesloten, kom kijken en overtuig u zelf !
Weblink Spekva - houtverwerker
Hout is een van de fijnste en stevigste natuurlijke materialen. Het vereist kennis en ervaring om hout voor complexe oplossingen van uitstekende kwaliteit te verwerken. SPEKVA uit Denemarken verwerkt al massief hout voor de keuken en badindustrie sinds 1946.
Weblink Gaggenau
Gaggenau geldt al meer dan 300 jaar als het toonaangevende merk voor de keukenapparatuur. Van combistoomovens tot wijnbewaarkasten.
Weblink Neff
Neff apparatuur met de Slide & Hide oven, schrijft al ruim 135 jaar keukengeschiedenis.
Het begon in 1877. Carl Neff startte met de productie van koolkachels in Bretten, Duitsland. Met het idee dat niet het fornuis centraal staat, maar de kok achter het fornuis werd de basis gelegd voor de Neff keukenapparatuur van nu. Stuk voor stuk apparaten die ontworpen en ontwikkeld zijn om koken comfortabeler, gemakkelijker en leuker te maken.

Juist omdat bij ons zulke gepassioneerde koks werken, bieden we vernieuwende ideeën en praktische oplossingen. Hobbykoks kunnen hun hart ophalen aan de bijzondere Neff features. Zoals bijvoorbeeld de unieke Slide & Hide® ovendeur die geheel verzinkt onder de oven, het circoTherm heteluchtsysteem waarmee u op drie niveaus tegelijk in de oven kunt bakken en braden, of de geavanceerde stoom(bak)ovens.