Spring naar content

Linea Quattro

Linea Quattro wordt reeds 15 jaar door ons geleverd. Waarom? Het is een stijlvol Italiaans merk met luxe design keukens die bij iedereen passen. Door hun knowhow en professionaliteit zijn ze innovatief en maken ze elegante keukens en zijn ze bij uitstek gericht op maatwerk. De design keukens hebben strak- ke vormen en lijnen, met oog voor detail en afwerking en staan bekend om hun klasse en zeer goede prijs/kwaliteitsverhou- ding die al jaren menigeen verrast.

Dit merk heeft veel diverse modulaire modellen in verschil- lende materialen en afwerkingen. Daarnaast zijn de modellen verkrijgbaar in zeer veel lakkleuren.

Door hun focus op ergonomie hebben ze modulariteit hoog in hun vaandel staan evenals functionaliteit zodat ze een com- fortabelere werkhouding mogelijk maken door bijvoorbeeld verschillende hoogtes van onderkasten voor te stellen, afhan- kelijk van de hoogte van de gebruiker.

Missie

Vraag naar de missie van LineaQuattro en dit is wat u hoort:

“Doing things well is a worthy ambition, and an excellent star- ting point for doing things even better”.

Linea Quattro wil in haar ontwerpen stijl, kunst, vakmanschap en productie bevorderen en combineren tot iets bijzonders en unieks: schoonheid.

Wij vinden dat ze daarin zijn geslaagd!